Wij zijn er voor uw CV installatie

Heeft u net een nieuw huis gekocht maar is er nog geen CV installatie aanwezig? Of beschikt u over een nieuwbouwhuis en bent u er nog niet over uit wat voor verwarmingssysteem voor u het best is? Wij bieden uitkomst met een CV installatie. Alvorens u een beslissing neemt adviseren onze professionals u uitgebreid over de mogelijkheden. Ook bij het monteren van uw CV blijven we nauw met u samenwerken: we overleggen bijvoorbeeld waar de radiatoren moeten komen en op welke plek de thermostaat moet worden geïnstalleerd. Kortom: wij regelen uw CV installatie in Winterswijk en omgeving.

De voordelen van een CV installatie

Tegenwoordig is een centrale verwarming een van de meest gangbare verwarmingssystemen in woningen. Een CV installatie heeft vele voordelen ten opzichte van andere warmtebronnen. Zo stookt u met een CV veel effici├źnter. Met de thermostaat stelt u de maximumtemperatuur in die geldt voor alle vertrekken in het huis. Per kamer kunt u de warmte regelen met de radiatorkranen. In ruimten waar u weinig aanwezig bent kunt u de radiator uitschakelen. Zo bespaart u in kosten. Tevens biedt de CV installatie meer veiligheid aangezien de kans op de vorming van koolstofmonoxide kleiner is.

Wilt u meer weten over een CV installatie of wilt u een afspraak maken met een van onze specialisten in Winterswijk? Neem dan vrijblijvend contact op.